علی کریمی فیروزجایی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه برخی از سازمانهای آموزش و پرورش از جمله سازمان استثنایی دارای قوانین مجزا و کاملی در مجلس شورای اسلامی هستند، افزود: وزرات آموزش و پرورش درباره این سازمانها باید طبق قانون عمل کند. مسئولان این وزارتخانه نمی توانند هرگونه که خودشان و معاونت نیروی انسانی ریاست جمهوری تصمیم می گیرند سازمانی را کوچک یا منحل کنند.
به گفته معاون مدیریت و نیروی انسانی سابق آموزش و پرورش استثنایی، تعداد نیروی های این سازمان از 187 نفر به 60 نفر کاهش یافته است.
نماینده مردم آمل در مجلس ادامه داد: نمایندگان مجلس با قانون کوچک سازی موافق هستند اما در آموزش و پرورش که حوزه های حساسی همچون استثنایی یا استعدادهای درخشان دارد این اقدام اشتباه است و باید با کارشناسی دقیق اجرا شود نه اینکه به شکل سطحی تصمیم سازی شود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: هم اکنون تصمیم گیری ها در آموزش و پرورش به گونه ای انجام می گیرد که حتی برخی از معاونتها هم بی اطلاع هستند و مشخص نیست که چرا در نهادی با این وسعت و اهمیت اینگونه برخورد می شود.
وی با تاکید براینکه سازمانهای بزرگی همچون استثنایی که ماموریت مهم و ویژه در خدمت رسانی به مردم دارند باید به فعالیت خود در ساختار قبلی ادامه دهند گفت: اینکه در گذشته تاکید شده این سازمان ساختمان مجزا داشته باشد نیز به همین دلیل است تا بتوانند در یک مجموعه کامل به مردم خدمت کنند.
کریمی فیروزجایی تاکید کرد: این تصمیمات مورد تایید کمیسیون آموزش و تحقیقات نیست و معتقدیم که آموزش و پرورش به بیراه می رود و طرح هایی را اجرا می کند که پشتوانه کارشناسی ندارد.
وی افزود: کمیسیون آموزش و تحقیقات موضوع تعدیل نیروی انسانی در آموزش و پرورش استثنایی و واگذاری ساختمان این سازمان را پیگیری می کند.
نظر شما